GOD LEDELSE HOS KRIFA 5. SEP 2018 2022-02-16T08:17:02+01:00

Project Description

Arrangement Krifa

KRIFA FORTÆLLER OM GOD ARBEJDSLYST 5. SEPTEMBER 2018 kl. 15.00 – 17.00

Hvordan kan ledelse skabe god arbejdslyst? Det finder vi ud af hos Krifa sammen med Ledertid.

Billetpris: 125,00 kr

Studerende 62,50 kr

BILLETSALGET ER STARTET

BESKRIVELSE

Hvordan kan ledelsen skabe god arbejdslyst? Det finder vi ud af hos Krifa som sammen med Ledertid afholder et spændende eftermiddags arrangement med mange andre interesserede i god ledelse og arbejdslyst!

PROGRAM

Krifa har offentliggjort flere rapporter om god arbejdslyst, senest om hvordan ledelsen kan understøtte god arbejdslyst (se mere på krifa.dk/godarbejdslyst og krifa.dk/godarbejdslyst/viden-og-udgivelser og afholder nu sammen med LederTid et arrangement om Ledelse og arbejdslyst.

Se mere om programmet og det praktiske på: ledertid.com/ledertid-live/ledertid-live-krifa

SOL-netværkets medlemmer kan deltage i arrangementet 5. september kl. 15.00-17.00 på fordelagtige vilkår, nemlig til en pris på kun 125 kr. Tilmelding foregår her gennem SOL-netværket.

Vel mødt til dette lidt anderledes arrangement, som afholdes en eftermiddag, og vi er sammen med mange andre deltagere end medlemmer af SOL-netværket, der dog alle har det til fælles med SOL-netværket, at vi interesserer os for (god) ledelse.

Arrangementet koster 125 kr. at deltage i og halv pris for studerende – og alle kan tage en gæst med gratis. Gæster skal selv tilmelde sig arrangementet og bruge koden “GÆST” i kuponfeltet. Koden “STUDERENDE” skal anvendes for at få halveret prisen.

KRIFA

Hos Krifa er vores mission er integreret i alt, hvad vi gør. Vi er sat i verden for at give god arbejdslyst til mennesker – både når der er bevægelse i arbejdslivet, og når det står stille.
Missionen giver hver dag mening til det, vi gør. Og missionen forpligter os til at skabe reel oplevet arbejdslyst hos mennesker. Det skal gøre en forskel – og det skal ses i vores handlinger og vores holdninger. Vi er en organisation, der tager ansvar for medarbejdere, medlemmer og samfund.

STED

Krifa
Klokhøjen 4
8200 Aarhus
Danmark

RELATERET ARRANGEMENTER