KENNETH BECKER, REGION MIDTJYLLAND 23. NOV 2021 2022-02-01T20:21:05+01:00

Project Description

KENNETH BECKER, REGION MIDTJYLLAND

23. november 2021

Digital transformation i sundhedsvæsnet åbner muligheder – Det handler om teknologi, kultur, organisation og samskabelsesprocesser.

Billetpris: 125,00 kr

Studerende: 62,50 kr

BILLETSALGET ER STARTET

BESKRIVELSE

SOL-netværket besøger regionens største arbejdsplads med 33.000 ansatte, som leverer sundhed og regional udvikling til over 1,3 mio. borgere fra kyst til kyst i Region Midtjylland.

Hele samfundet er præget af digital transformation. Velfærdsteknologi og digitale løsninger udgør en stor del af kontakten med borgere og arbejdsgangene i den offentlige sektor, og de forandrer vores måder at kommunikere på og præger vores kultur. Digitale løsninger bidrager også til øget sammenhængskraft, produktivitet og kvalitet, fordi de åbner muligheder for nye forretningsmodeller med mere effektiv service og færre fejl. Nye teknologier og nye fællesskaber gør det muligt at udvikle nye offentlige ydelser – med værdibaseret styring.

Hvorfor ikke bare en ny it-strategi, men i stedet en digitaliseringsstrategi med en ambition om at transformere det danske sundhedsvæsen? Det bliver aftenens tema, hvor Kenneth vil fortælle om rejsen, overvejelserne, den fantastiske modtagelse og involvering fra både politikere, direktion, koncernledelse, eksterne og potentielle samarbejdspartnere. Vi vil også besøge og se hvordan et samskabelsesrum kan indrettes, og høre om nogle af de løsninger der med lynets hast er skabt og implementeret her under Corona tiden.

PROGRAM

Program (forventet)

17.00 Ankomst og præsentation

17.15 Kenneth Becker: Fra national virksomhed til global diversificeret koncern

  • Rundvisning
  • Virksomheden “At a Glance”
  • Den strategiske rejse
  • De strategiske udfordringer

18.45 Vi besøger It-afdelingens samskabelsesrum på OPA34 (gåafstand 300 m)

19.15 Nyt fra SOLnetværket

19.30 Samvær og netværk

20.00 Slut

STED

Region Midtjylland
Olof Palmes Alle 15
8000 Aarhus
Danmark

RELATERET ARRANGEMENTER