”Rock your business” på den gode måde med Smukfest? 2023-08-22T21:06:32+01:00

Project Description

SMUKFEST23 – ROCK YOUR BUSINESS på den FEDE MÅDE

30. Maj  2023 kl. 17.00 – 19.30

SOLnetværket sætter fokus på strategisk udvikling i forhold til både sponsormarkedsføring og bæredygtighed hos en af de toneangivende koncepter i frivillige Nonprofit oplevelser i Danmark – SMUKFEST

Billetpris: 125,00 kr

Studerende: 62,50 kr

TILMELDING SENEST DEN 27. Maj 2023 – på knappen nedenfor !

Bemærk: Begrænset antal pladser, efter-tilmelding ikke mulig grundet Pinsen !

BILLETSALGET ER STARTET

BESKRIVELSE

”Rock your business” på den gode måde med Smukfest?

SOLnetværket sætter fokus på strategisk udvikling i forhold til både sponsormarkedsføring og bæredygtighed hos en af de toneangivende koncepter i frivillige Nonprofit oplevelser i Danmark – SMUKFEST.
Vi ser en tid, hvor forventningerne til, hvordan virksomheder tager samfundsansvar, fortsat stiger. En situation, hvor image er vigtig for, at virksomhederne kan tiltrække både kunder og medarbejdere fremover. Og i øget grad have fokus på de værdier, som de står inde for.

Vi har denne gang allieret os med Kommerciel Direktør Kasper Sandfeldt Bjergbæk, Smukfest og Event Manager Pia Christensen, Peter Larsen Kaffe, der vil give os et indblik i dette fascinerende område, hvor image er en stærk faktor.

PROGRAM

Program d. 30. Maj 2023

17.00 Velkomst ved SOLnetværket

17.15  Strategi for SMUKFEST

  • Indlæg ved Kasper Sandfeldt Bjergbæk, Kommerciel Direktør, Smukfest.

18.00 Sandwich og Networking

18.30 Hvad har SMUKFEST betydet for vore aktiviteter?

  • Indlæg ved Pia Christensen, Event Manager, Peter Larsen Kaffe.

19.15  Spørgsmål eller kommentarer til oplægsholderne

19.45 Afslutning og udtrækning af vindere

STED

Skanderborg Festivalklub

Birkevej 23

8660 Skanderborg

Relaterede arrangementer

SOLnetværkets formål er at formidle den nyeste viden om de seneste anerkendte teorier og best practice indenfor strategi, forretningsudvikling, organisation og ledelse, samt at etablere et netværk mellem foreningens medlemmer, således at praktiske erfaringer kan udveksles på tværs af foreningens medlemmer. Vi forbinder både studerende og virksomheder i strategiens verden.

SOLnetværket afholder 4 årlige faglige foredragsarrangementer i spændingsfeltet strategi, forretningsudviklingorganisation, ledelse og HR.

Vi samarbejder med bl.a. SOLAS fra Århus Universitetet, BSS – et netværk for nuværende studerende på cand.merc. SOL på Aarhus Universitet, som
ligeledes deltager i vore arrangementer.